A merevedési zavar probléma?

0
2200

Erectilis dysfunctio (ED), vagy impotencia, egy nagy kihívás sok férfi ma, függetlenül attól, hogy a kor — fiatal, középkorú, vagy öreg. Mivel az erectilis dysfunctio számos tényező okozhatja-egészségügyi állapot, érzelmi vagy kapcsolati problémák, bizonyos gyógyszerek, dohányzás, gyógyszerek, vagy alkohol — a merevedési zavar gyógymódja lehetséges.

Bár az erectilis dysfunctio kezelési lehetőségei közé tartozhat a gyógyszeres kezelés és a műtét, vannak olyan nem invazív erectilis dysfunctio elleni gyógyszerek is, amelyek segíthetnek. A testmozgás egy aktív erectilis dysfunctio kezelés. Valójában, egy gyakori oka sok fiatalabb férfi látogasson el az orvos az, hogy merevedési zavar gyógyszeres kezelés. Gyakran, férfiak merevedési zavar szenvednek cukorbetegség vagy szívbetegség, vagy lehet üledékes vagy elhízott, de nem veszik észre a hatását ezen egészségügyi feltételek a szexuális funkció.

Mi az oka a merevedési zavarnak?

Az erectilis dysfunctio kezelés mellett az orvos javasolhatja a betegség kezelését, a testmozgás fokozását vagy a testsúlycsökkenést. A merevedési zavar oka sok, beleértve a fizikai problémák, mint a cukorbetegség, szívbetegség, elhízás, magas vérnyomás, magas koleszterin, sőt alvászavarok. Az egészségi állapotra szedett gyógyszerek merevedési zavarhoz vezethetnek, akárcsak az alkohol és a dohányzás.

De az erectilis dysfunctiót mentális egészségügyi problémák is okozzák, mint pl. szorongás, depresszió, stressz, kapcsolatokkal kapcsolatos problémák. Ezért olyan értékes, ha ellátogat egy orvos a merevedési zavar kezelésére. Ha figyelmen kívül hagyjuk, az erectilis dysfunctio szövődményekhez vezethet, például nem kielégítő szexuális élethez, alacsony önbecsüléshez, magas szorongáshoz és kapcsolati problémákhoz. A partner teherbe esése akkor is nehézzé válik, ha egy férfi merevedési zavarban szenved.

Egy 2014 májusában megjelent tanulmány a Journal of Sexual Medicine megállapította, hogy néhány férfi képes visszafordítani merevedési zavar egészséges életmód változások, mint a testmozgás, fogyás, változatos étrend, és jó alvás. Az ausztrál kutatók azt is kimutatták, hogy még ha erectilis dysfunctio gyógyszeres kezelés szükséges, ez valószínűleg hatékonyabb, ha végre ezeket az egészséges életmód változások.

A merevedési zavar elleni gyógyszer egészséges étrend

Az ED gyógyszeres kezelést kereső férfiak számára számos újabb merevedési zavar elleni kezelés (minden vényköteles gyógyszer) létezik, amelyek segítenek abban, hogy egy erekciós cég elég legyen a szexhez, és a legtöbbnek kevés mellékhatása van.

A testmozgás javítja a véráramlást, ami létfontosságú az erős erekcióhoz, és javítja a vérnyomást azáltal, hogy növeli a nitrogén-monoxidot az erekben, amiről azt mondja, hogy pontosan így működik a Viagra. A teherviselő testmozgás növelheti a tesztoszteron természetes termelődését, ami jelentős tényező a merevedési erőben és a nemi vágyban.

Egy merevedési zavar orvosság egy egészséges étrend. A gyümölcsökben, zöldségekben, egész szemekben és halakban gazdag étrend, valamint kevesebb adag vöröshússal és finomított gabonával csökkenti az ED veszélyét. Az egészséges étrend is segít fenntartani az egészséges testsúly, ami fontos, mert a férfiak, akik 42 hüvelykes derék 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel ED, mint a férfiak 32 hüvelykes derék.

Gyenge alvási minták is hozzájárulhatnak a merevedési zavar

Emellett az elhízás növeli az érrendszeri betegségek és a cukorbetegség kockázatát, ami két tényező, amelyek hozzájárulnak a ED-hez. Gyenge alvási minták is hozzájárulhatnak a merevedési zavar, Mucher azt mondja. Egy vélemény a journal Brain Research hangsúlyozta a bonyolult kapcsolat között a szexuális hormonok, mint a tesztoszteron, a szexuális funkció, valamint az alvás, megjegyezve, hogy a tesztoszteron szint emelkedik a jobb alvás, és alacsonyabb szintek társulnak szexuális diszfunkció.

A hormonszekréciót a szervezet belső órája vezérli, és az alvási minták segítik a szervezetet abban, hogy megállapítsa, mikor szabadul fel bizonyos hormonok. A beállított alvási idő betartása természetes erectilis dysfunctio elleni gyógyszer, amely segít biztosítani, hogy ezek a jelek egyértelműek és következetesek legyenek.

Sok férfi számára a dohányzás abbahagyása merevedési zavar orvosság, különösen akkor, ha ED az érrendszeri betegség, amely akkor fordul elő, ha a vérellátás a pénisz lesz korlátozott, mert elzáródás vagy szűkület az artériák. A dohányzás és még a füstmentes dohány is okozhatja a fontos erek szűkülését, és ugyanolyan negatív hatást gyakorolhat. Ha dohányzik, beszéljen orvosával a leszokásról, valamint arról, hogy a receptre kapható aids segíthet-e Önnek.

Segíthet Az Erectilis Dysfunctio Kezelésében. Erectilis dysfunctio fordulhat elő, mint egy mellékhatása a gyógyszert vett egy másik egészségügyi állapot. Gyakori vétkei a magas vérnyomás gyógyszerek, antidepresszánsok, egyes diuretikumok, béta-blokkolók, szívgyógyszerek, koleszterin gyógyszerek, antipszichotikus gyógyszerek, hormon gyógyszerek, kortikoszteroidok, kemoterápia, valamint gyógyszeres kezelés a férfi minta kopaszság, többek között.