A vér csak olyan létfontosságú szerv

0
1171

Szívelégtelenség olyan betegség

Amelynek során a szív nem felel meg a standard funkció is kap bele a testünk megfelelő mennyiségű vér, amely felhalmozódik a rossz helyen. A cseh köztársaság betegség befolyásolja 200 000 költségtérítést, valamint évente több személy meghal, mint a rák, amely az emberek paradox módon sokkal jobban félnek. Gyakran szívelégtelenség helytelen egy szív-érrendszeri betegség.

Szívelégtelenség olyan betegség, Szívleállás egy súlyos állapot, valamint az élet vele, nem valami könnyű. A betegek kérdés, hogy vigyázzon a sok, ami az egészséges egyén tűnt fel, mint magától értetődő. Tipikus feladatok, mint a tisztító a haza, élelmiszer-készítmény, séta a kutya, korán reggel a fiatalok válhat fizikailag unrestrainable tevékenység, amelyhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen többi.

Ha az a személy, élmények, légszomj, valamint zihálva úgynevezett lélegzetet, nehéz levegőt, az egész sport tevékenység is, amikor jobb fizikai erőkifejtés, amikor a testnek szüksége van egy emelt fogyasztás a tápanyagok, oxigén is, lehet, hogy az első tünetek a szívmegállás. Mint a szív fokozatosan romlik, hozza érzés a légszomj is a nap folyamán.

Nagyon rendszerint egy beteg nehezen veszi a levegőt

pihentető. Szív óta nem lehet pumpálni a vért, ez építi fel a különböző összetevőket, a test, például a tüdőt, annak érdekében, hogy tudott nyugodtan aludni, jobb lesz, ha vissza is fejét segítséget párna, ezért, hogy indítsa el a légutakat.

Nagyon rendszerint egy beteg nehezen veszi a levegőt, A vér lehet gyűjteni a gyomorban fogszuvasodás, ezért megfigyelhető, hogy a bővítés a hátához. Egy időtlen mutató is a duzzanat a boka, valamint a lábát. Tekintettel arra, hogy a test gazdaságot, mint a vérben, tehát a víz, egy hirtelen súlygyarapodás, bár általában úgy érezzük, egy étvágytalanság, különösen azért, mert az építmény a folyékony megnyomja a testet, a szerveket, a hasi területen.

Ezek a tünetek már tudható, hogy az öregedés, a rendszeres egyének mintegy 65 éves korosztály,” határozza meg, prof. Lenka Špinarová, fejét Is. belső kardioangiologické klinika Egyetemi egészségügyi központ szemet. Anna Brno-ban. Abban az esetben, szívmegállás akarja, hogy a test a betegség üzlet, győződjön meg arról, hogy a létfontosságú funkciók. Futás a elszámolási rendszerek, hogy a szervezet támogatások kezelése az igények a mikroorganizmus bár ez a szív szenved, szívmegállás.

Között a kiegyenlítő mechanizmusok a vérkeringést

Szervek rovására izmok egyéb komponensei a testet Ez tükrözi a növekvő fáradtság. Ha én, következésképpen a teljes összeget az egyik leggyakoribb jelek érzés hiánya a levegőt duzzanat a láb, valamint a bokád, a bővítés, a derékvonal ezért a gyomor fogat üreg.

Között a kiegyenlítő mechanizmusok a vérkeringést, megmagyarázhatatlan fáradtság hogy a kétségbeesés, súlygyarapodás, étvágytalanság, más tünetek is lehet a túlzott szívdobogás, valamint rendszeres szabályszerűségét pisil az este folyamán, a magában foglalja a Lenka Špinarová.

Szívelégtelenség mindkét intenzív, valamint a krónikus fajta. Ez azt jelenti, hogy az állapot hozza létre fokozatosan, valamint a szív próbál kezelni az összes szüksége van a szervezetre. Krónikus betegség lefolyása veszélyes, a jelek valósult meg magukat, fokozatosan, valamint egy sor őket a szívbetegségek, mi nem. A legnagyobb kockázat egyszerűen az, hogy a betegség nyilvánul meg finoman, valamint a tünetek nyilvánvalóan összefügg a szív.

Az emberek foglalkozik szívelégtelenség gyakran hozza a tünetek, a betegség, a szenioritás vagy rossz állapota, vagy az, hogy toboroztak. Míg egy súlyos állapotban, hogy felhívja az orvosi ellátást. A teljes lista nem sajnálatos módon nem megvalósítható, mégis nagyon fontos a korai orvosi diagnózis. Az ügyfél szív kellene folyamatosan ellenőrizni, miközben szóló, megfelelő kezelés mellett lépések is, ennek ellenére, az online ügyfelek egy teljes értékű élet.