Fogyás természetesen: egyszerű módon az egészséges élet!

0
789

A fittség hosszú távú elkötelezettség, de ez nem jelenti azt, hogy nem indíthatsz el egy fogyókúrázási tervet, és nem dobhatsz le pár kilót egy csipetnyivel. Függetlenül attól, hogy ön megpróbál — hoz kap egy fej kezdet egy egészségesebb 2020, vagy csak akar-hoz néz ki egy kicsit szvelte az irodai ünnepi party, akkor csepp néhány poundage, miközben marad egészséges-nem crash diéták vagy furcsa tisztítja szükséges.

Letenni a croissant-t és figyeljetek: kiderült, hogy van némi tudomány a keményítők és cukrok levágásának ötletében, különösen rövid távon. Kezdetnek, szerint egy 2007-es tanulmány, vágás szénhidrát segíthet kevésbé éhes, ami azt jelenti, hogy enni kevesebb összességében. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend, amit az Instagram híressé tett (#keto, valaki? nincs semmi új. Valójában keto alapjában véve a következő generációs Atkins. 

Milyen típusú gyógyszer a keto diéta?

Keto első szabálya? A kövér a barátod. A második (és sokkal nehezebb) szabály? Nem ehetsz 20-50 gramm szénhidrátot naponta. Ha a szénhidrátot üresen tartjuk, és a minimumra gondolunk, a testünknek nincs elég glükóza, hogy elégjen az energiához, így a zsírt üzemanyagként elégeti. (Boom megy a dinamit!). Ennek a zsírnak egy része ketonoknak nevezett vegyületekké is alakul, amelyek segítenek az agy energiaellátásában.

Tehát míg a vaj határozottan a keto menü, kenyér minden bizonnyal nem. Bár lehet, hogy nehéz elhinni, a kutatások kimutatták, hogy a magas zsírtartalmú diéta és fehérje hatékonyabb a fogyás, mint az alacsony zsírtartalmú diéta. Ha tényleg elkötelezed magad, nem ritka, hogy akár 10 font vízsúlyt és testzsírt veszítesz a keto diéta első hetében. (Több a víz súlya később.)

De ne feledje, hogy keto nem mindenkinek való, ezért beszéljen orvosával vagy táplálkozási szakértőjével, mielőtt elkezdené a nagyon alacsony szénhidráttartalmú étrendet. Míg az éhezés egy határozott nem-go, egy gyors szünet az élelmiszer formájában időszakos böjt segíthet lefogyni, és javítja az anyagcserét.

Okozhat hormonális változások, hogy enyhítse a fogyás

Van néhány módja annak, hogy időszakos böjt, de néhány népszerű módszerek közé tartozik a böjt 14-16 óra egy nap, vagy csinál egy 24 órás gyors egyszer vagy kétszer egy héten. Van egy nyilvánvaló oka annak, hogy a szakaszos koplalás működik: a végén kevesebbet eszel. Ugyanakkor hormonális változásokat is kiválthat, amelyek megkönnyítik a fogyást, például csökkentik az inzulinszintet, növelik a növekedési hormont és zsírégető norepinefrint.

Az életstílusától és az alapvető egészségügyi feltételektől függően előfordulhat, hogy a szakaszos koplalás nem megfelelő választás az Ön számára, és az egyik típusú terv hatékonyabbnak bizonyulhat az Ön számára, mint a másik. Ha ragaszkodsz egy alacsony szénhidráttartalmú terv, akkor veszíthet elég egy kis súlyt(5-10 font) az első héten, a kisebb, de progresszív csepp minden héten, hogy. Ne feledd: minél többet kell leadnod, annál többet veszítesz, annál gyorsabban veszítesz.

Váltás alacsony szénhidráttartalmú étrendre

Az alacsony szénhidráttartalmú étrendre való áttérés egy kicsit biológiai hullámvasút lehet az elején. Ha egy kicsit rosszul érzi magát az elején, akkor lehet, hogy foglalkozik a “keto influenza.” Néhány gyakori tünet a fejfájás, hányinger, fáradtság, csökkent fizikai teljesítmény, rossz alvás és fokozott éhség. A jó hír az, hogy ez csak néhány napig tart, amíg a tested alkalmazkodik.

Ha egyszer túljutsz bármilyen testnedven, akkor sima vitorlázás az egészségügyi ellátások óceánján, ami messze túlnyúlik a fogyás horizontján. Mielőtt bármilyen fogyókúrás útra indulna, fontos, hogy figyelembe vegye az életmódját, a korábbi állapotát, és minden gyógyszert, amit szed.

A cukorbetegeknél a diéta bármely elsöprő módosítása befolyásolhatja az inzulinszintet, ami az első számú prioritás. Szóval a legjobb, ha beszél a Dokival, mielőtt valami drasztikusat csinál. Egy másik tipp: Kerülje el a csomagolt élelmiszereket és a mártásokat, amelyek tartalmazhatnak rejtett cukrokat. Mindent egybevetve, csak legyen egyszerű a konyhában, és kísérletezzen friss gyógynövényekkel és fűszerekkel.